Bryssel Turist Guide

Hotell i Bryssel

En tur till Bryssel kräver ju att man har någonstans att bo, framförallt om man har tänkt stanna ett par dagar. Det finns många olika sätt att bo på i Bryssel. Hotell, vandrarhem, bed and breakfast osv. Här har vi dock valt att tipsa om några hotell i olika prisklasser och med olika kategoriseringar.
Vill man bo någon annastans under sin vistelse i Bryssel kan man alltid besöka turistbyrån i stan som mer än gärna hjälper dig att hitta något som passar just dina önskemål.

Vill ni läsa mer om hotell och Sverige så kan ni alltid ta och besöka Hotell i Sverige samt även sevärdheter i Sverige
Även finns det flera sidor som handlar om vad man bör tänka på när man bokar hotell online. Detta kan ni läsa mer om på Boka hotell online .se sidan - Vilket är en sida som handlar om just att boka hotell online.

Hotel Floris Grand Place

Precis vid Grand Place, det vackra torget i Bryssel, ligger detta trestjärniga hotell som ganska nyligen fick renoverade rum och andra offentliga utrymmen för att gästerna skulle få tillgång moderna bekvämligheter. Hotellet passar utmärkt för både affärsresande och nöjesresande till Bryssel tack vare sitt läge mitt i stan. Hotellets personaln är väldigt mån om att gästerna ska få en trevlig vistelse på hotellet och gör verkligen allt för att du ska få dina önskemål uppfyllda.
Ett rum på Hotel Floris Grand Place kostar i genomsnitt 762 svenska kronor per natt. Och då ingår det en fin frukostbuffé på morgonen.

Radisson SAS Royal Hotel

Vill man bo lite mer exklusivt under sin vistelse i Bryssel kan man välja att bo på Radisson SAS. Ett femstjärnigt hotell som ligger precis vid shoppingområdet Rue Neuve i centrala Bryssel. Det ligger bara 500 meter från det stora torget Grand Place, där man även hittar Manneken Pis och choklad museum.
Inredningen på hotellet slår en med häpnad redan när man stiger in i lobbyn. Hotellet besitter 281 rum, fullt utrustade med ari-condition, trådlöst internet, kabeltv, minibar, saftybox och vit marmor i badrummet.
Ett rum på Radisson Sas i Bryssel kostar i genomsnitt cirka 1000 svenska kronor per natt.

Hotel Silken Berlaymont Brussels

Detta fyrstjärniga hotell ligger något utanför Bryssel, närmare bestämt cirka 2 kilometer. Men det finns goda kommunikationer in till centrum så det är inget som hindrar dig från att få en trevlig vistelse. Dessutom är det ett väldigt fint hotell.
Hotellet är beläget precis vid Schumanstationen vilket gör det lätt att hitta.
Inredningen är väldigt modern med ljusa möbler. Hotellet har en restaurang som serverar frukost och moderna franska rätter till både lunch och middag. Det finns även en bar som serverar läckra dringar.
Hotellet kan också erbjuda sina gäster en hälsoklubb där det finns gym med vikter, konditionsmaskiner och styrkemaskiner. Det finns också bastu, ångbastu och avslappningsområden. Vill man kan man även boka tid för massage.
Ett rum på Hotel Silken Berlaymont i Bryssel kostar igenomsnitt 630 kronor per natt.